viernes, 17 de junio de 2011

Guió del video

1.       Idea inicial: Una persona esta davant del mar,concretament davant d’un port, el de Barcelona,  mentrestant  se sent la seva veu en  “off” recitant un poema, que son els sentiments i en el que aquell moment li passa pel cap.

Storyline: Una persona, la mateixa que grava el vídeo, esta mirant el mar i els peixos que hi ha dintre l’aigua. Mentrestant se sent la seva veu en off recitant el poema. Al final de l’últim vers del poema el pla de la càmera s’aixeca i es pot veure tot el port.
Escaleta

1.       Nombre de seqüències  1
2.       2. Títol representatiu de la seqüència

Títol i contingut de la seqüència

1.       Davant del mar, i el món segueix voltant.
Contingut:  Hi ha una persona davant del mar i grava el que esta veient, peixos nedant. També se sent la seva veu recitant uns versos.

Guió literari/ tractament de la història

És migdia. El dia es solejat i una persona davant del mar grava el que esta veien, uns peixos nedant.  La persona que grava segueix observant els peixos, i de fons se sent la seva veu recitant uns versos que pertanyen a un poema. Aquests versos parlen de les coses o sentiments que li fan sentir malament, o li frustren. Dintre d’aquestes coses, apareixen, classes socials, comportaments, persones que passen per una situació concreta, o fins i tot, objectes. Al final de l’últim vers, el narrador explica que es troba davant del mar i mentrestant el món segueix voltant, i es en aquest moment quan es veu la imatge del port de Barcelona i un vaixell navegant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario